Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Yeah ! I got it ! Huhu ♥
Sunday, 17 June 2012 ? 0 Atashinchi ?

Haaa ! Btw Alhamdulillah , akhirnya jumpa jugak barang-2 niey beb . Yelah susah kot nak cari colour arcylic and alpha niey . Mula-2 aku cari kat JJ ade tau kat Popular tapi macam mahal gila lah . Haishhh nak beli tapi pikir 2-3 kali ah . Pas2 pergi lah kedai lain , cari kt MPH , Sinaran , SBC sume xdo -,- last-2 jumpa kat kedai Popular kt Terminal One . Huhu dapat gak . Tapi harga sume same . So beli jelah . Mang habis gak lah duit beli benda-2 niey . Cehh macam aku keluarkan duit je padahal duit ayah aku . Hehe . Haha xpelah asalkan kerja khursus seni aku berjalan lancar . Huhu excited aku nk buat and colour kasut niey :)







|
|
|
V
Hehehe belom siap lagi meyh . Niey baru permulaan . Just aku dah colour sikit corak kasut canvas uh . Niey pun aku agak pening gak lah memilih warna yang sesuai . Hurmm confuse . Takut tak menjadi je . Mintak-2 lah kasut niey jadi cantik dan sedap mata memandang ea . Heee ~ 





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik