Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Welcome to Tasek Bera , Pahang . Huhu ♥
Sunday, 24 June 2012 ? 0 Atashinchi ?
Okayyy firstly , best gile pergi camp niey . Hehe . Nak tahu tak ape aktiviti yang dijalankan kat sana .
  • Meyhh tengok gambar-2 niey. Actually banyak lagi tapi niey jelah yang mampu upload . hehe malas nak upload banyak-2 :p





































































    Saat-saat manis , kenangan suka dan duka tetap berada dalam hati aku . Kenangan yang tak kan dapat ku lupakan bersama warga SMK SERI PAGI and Facilator Tasek Bera :')






    Thanks for reading :)




    Older Post . Newer Post

    Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



    Gratisan Musik