Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Wedding rumah Tasha (scha) di Taman Satria ♥
Friday, 8 June 2012 ? 0 Atashinchi ?
Hehehe hari ini aku pergi wedding rumah tasha . Aku pergi dengan alyn . Si tasha uh mula-2 nak ambik aku , last-2 tak terambik- ambik . Punyelah lame aku tunggu dia dari pukul 2 lebih sampailah dekat pukul 4 lebih . Perrrgghhhh ~ tak suka menunggu :P sabar jelah . Then pukul 5 alyn ambik aku . Sampai je lorong rumah tasha , tengok ramai orang tengah busy buat kerja . Biasalah wedding kan . Banyak kerja nak buat . Baik sungguh jiran-2 di situ . Huhu ~ Then call tasha , dia tak angkat pulak . Call number rumah dia ,orang lain yang angkat . Yang tak bla uh orang uh cakap tasha tak de kat rumah , dia kt masjid coz akak dia nikah kat situ . Aku dengan alyn dahlah pakai baju kurung . Dah lawa-2 dah niey . Hehe lawa lah sangat . Tup tup tengok orang ramai pakai baju biase je . Haishhhh kalau aku tahu, aku pakai je baju biasa . Dahlah cuaca tengah panas lak tuh . Habis make up i tau ~ Gggfrrrrrrr . Hehe . Then terserempak lak dengan arina . Dia suruh kiteorang masuk rumah tasha coz fara & eelya ada kt situ . Haishhh kalau aku tahu dorang ada kt dalam rumah tasha , dah lama aku masuk cepat-2 tau . Niey aku dengan alyn tunggu kat luar weyyy . Hehe segan nak masuk rumah tasha . Kalau tasha ada takpe , nie xdo pulak .
Then , kat dalam rumah uh aku pun rajin-2 kanlah tolong apa yang patut . Hehe isikan telur kt bunga . Bunga telur lah katekan . Hee siap berborak dengan jiran tasha . Ada sorang makcik uh baik sangat . peramah orangnya . Asyik tergelak je dengar cerita dia , siap ada gossip lagi tau . Biasalah kaum perempuan kan . HAHA .  lagi-2 yang pasal saiffudin uh . Haha segan den ha . Si sai uh duk jerit-2 nama den ha kt luar s situ pun sampai makcik-2 kat tu pun kenal aku . Haha ngek lah -,- Dia excited aku datang . Mcam 10 tahun tak jumpa ha . Bhahaha :P 
Tapi aku sehari je kat rumah tasha , sian tasha . Aku dah la dah confem nak datang rumah dia and nak tidur kat rumah dia tapi aku ada hari belia uh . Dua-dua penting tapi hari belia uh tak boleh nak cancel coz dah confem and nama aku dah hantar . So aku terpaksa pergi jugak . Tapi tak pelah at least aku datang rumah tasha time hari nikah akak dia walaupun hari bersanding aku tak dapat datang :( sedih meyh . Nasib baik dia paham aku and happy bila aku datang . Hehe . Aku pun lagi lah happy . Yelah dah lame tak datang rumah dia . Kalau tak dulu selalu datang rumah dia , dia pun selalu datang rumah aku . Nak jumpa borak lepak dengan dia sekarang dah jarang dah coz dia dah tak 1 kelas dengan aku lagi . Hurmmm . Tapi tak pelah asalkan kiteorang still contact and 1 sekolah lagi . Hehe , Nanti dah habis skolah . Haisshh semua buat hal masing-2 untuk kejar kejayaan masing-2 . Aku dengan dia dah janji yang kiteorang nak berjaya sama-2 walaupun jarak jauh . Kiteorang kan BFF . Hehe sayang kau scha !
Then aku balik lewat malam gak lah dalam pukul 12 lebih lorh . Hehe tapi puas ar gak sehari suntuk kat rumah dia . Then sempat gak aku borak-2 jap dengan sai . Banyak kena perli dengan dia . Jahat weyyy :P Dengar dia karoeke lah . Untunglah suara sedap ~ Haha . Aku tak karoeke pun coz suara den mang tak de lah time uh . Dak-2 niey suruh aku tak nak . Segan den ha ~ Hehe. Then dah penat sume baru aku balik . Actually tak puas lagi tau lepak dengan dorang sume , rasa nak je tidur sana tapi aku pikirkan sok kan nak pergi hari belia . Dahlah kena bangun pagi-2 . Haishhh APTB :)
Kbye . Sekian . Wasalam ..

( Sorry no picture lah beb , nanti aku bluetooth kat alyn and fara . Muehehe :P )





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik