Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Hari Belia (4B) bersama PM :') ♥
Sunday, 10 June 2012 ? 0 Atashinchi ?













Hehe best + seronok + nak pergi lagi boleh ? HAHA rindunya dengan kemeriahan program ini tau . Wakil-2 setiap negeri semua ada contohnya NEGERI SEMBILAN of coz lah pergi kan , then negeri Johor , Pahang , Perlis dan sebagainya . Tapi yang negeri paling meriah negeri Johor , Selangor and Pahang je . Lagi-2 yang paling meriah negeri Johor . Macam bawak 1 kampung ha . Haha n.9 bese je :P Then memang meriah . tapi agak lambat sikit lah tunggu ketibaan PM datang . Nasib baik cuaca takdelah panas sangat . Kat I-City penuh dengan warna kebiru-biruan . Haha dah semua orang pakai baju yang disediakan . Kire baju tema hari belia uh lah . Hehe . Meriah macam kat dalam stadium bola . macam-2 bunyi ado . Memang seronok ! Hehe :) 
Kbye . Sekian 

Rindu pulak time niey . Hehe :)






Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik