Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Tak nak sakiti hati sendiri :'( ♥
Sunday, 11 March 2012 ? 0 Atashinchi ?

Tak ada mood lah (♥) :'( *Sorry guys . bukan taknak balas chat . tapi memang aku takde mood .

 ·  ·  · 20 minutes ago via Hati





Jangan sesekali menyakiti hati seseorang , lagi-2 orang yang kita sayang . Itu dikirakan menzalimi dirinya . Maka dosa lah orang yang menzalimi hati seseorang itu ...
#Hargailah orang yang kita sayang dan harus ikhlas menerimanya dengan seadanya ♥ :')
 ·  ·  · 9 minutes ago via Hati




Hati dah terbuka untuk menerima seseorang ? Siapakah dia ? Penganti zul ? -,- Oh okayy ♥ :')
 ·  ·  · 5 minutes ago via Hati



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik