Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

SPM candidates yaw ! ♥
Tuesday, 6 March 2012 ? 0 Atashinchi ?




Examination this week ♥ :') Hope i can do it . Hihi

 ·  ·  · 17 hours ago via Hati


Huishhh ~pejam celik pejam celik dah exam ujian 1 . perhhh ~ accually aku xready agy nk form5 niey . yelah spm kot . xsangke lak dah jadi senior kat skolah uh . form5 kan (haha bajet!) whatever~ tapi spm lah menentukan future aku doh . aku nak berjaya ! berjaya ! berjaya ! 
coz matlamat hidup aku niey : 
  • Straight A's SPM this year :) *xstraight pon at least result bagus ! 
  • Masuk Universiti . nak dapat sekalung ijazah cam kakak aku * aku taknak belajar jauh2 sgt . nk dekat je . Hehe (no coment)
  • Dapat kerja bagus-2 der . gaji banyak . yang penting ada duit sendiri ! Huhu boleh beli apa je aku nak ! Ohh Jyeah ! 
  • Nak beli kereta ! colour hitam or merah or kuning or pink-pinkishhh ! muahaha ! so i can drive for anywhere i want ! huhu
  • Jeng ! Jeng ! Get married time umur aku 25 tahun  . Hehe *bukan gatal nak kawin tapi mang kena kawin jgk . nak ada family sendiri :) Hehe nk kawin dengan capital Z je . orang lain tanokk !!! FULLSTOP !  I love you so much ♥ :') #ilyZoul
  • Insyaallah , aku harap kehidupan aku bahagia di dunia dan akhirat . aminnnn ........



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik