Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Spent time with him ♥
Friday, 2 March 2012 ? 0 Atashinchi ?




‎(♥) Huhu I feel very happy to see him today (♥)
#Alhamdulillah , our relationship is still in love dekat 8 bulan we together . I hope our relationship is not disturbed by people who like to damage the happiness of others. Aminnn ♥ :') ilyZoul ♥

 ·  ·  · 34 minutes ago via Hati

Happy sangat keluar dgn dia hari niey . kiteowg pergi karoeke jap . hehe . first tyme kuar karoeke dgn dia . sebelum niey tak pernah lagi . segan silu den nak keluarkan suara ku yang merdu niey  . HAHA . then kiteowg pergi JJ , nak tengok wayang tapi tak jadi coz kiteowg lambat datang . takdan kot nk tengok . but sokeyy . kiteowg just jalan-2 pusing-2 kt JJ uh jew . makan kt kfc . tu je . but still happy with him .
♥ ilove you zoul haikal ♥


I do not like people who like to destroy the happiness of people. The most important thing when people who like to mix love people. Tak malu ke? takde hati dan perasaan lettuw -,- Kbai#

 ·  ·  · Yesterday at 12:20am via Hati






Kau siapa nak suh aku jadi GF kau ha? Suke-2 hati kau je kan . kau tak nampak ke aku dah ade BF . Then nak pakse-2 aku jadi gf kau lak . Pas2 suh aku beristigfar pulak . Ehh aku tak kenal kau lah . tah mana kau wujud tak tahu ah -,- kau jangan-2 dengan aku lah boy ! #ANNOYING punyer budak :P
 ·  ·  · 10 hours ago



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik