Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Membuatku rasa kosong .. kosong ♥
Saturday, 10 March 2012 ? 0 Atashinchi ?
Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu...

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa...

Kosong...kosong...

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku...

Kosong...kosong...

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar....
Ooo..ooo...

Kosong...kosong...




Semoga hari ini lebih baik dari sebelum ini ♥ :')
#akuselaluingatpesankauwalauponkaudahtakdedalamhidupaku .

 ·  ·  · 7 minutes ago via Hati

Ellanie Ruslan -----> thanks kak ell , coz selalu back-up adik . susah senang akak selalu ada dengan adik . adik sayang akak . you the one best sister in my life . adik akan selalu ingat pesan akak . memang apa yang kita dapat kat dunia nie hanya sementara je . kita hanya dapat merasai tapi sukar untuk memiliki . hanya kena redha , ikhlas dan pasrah dengan ketentuan-Nya . Insyaallah , adik akan bangkit balik dan buktiikan yang adik tak mudah mengalah and takkan give up dalam hidup ini walaupon zul dah takde lagi dalam hidup adik . adik tahu selama niey adik & zul memang rapat dengan akak . selalu share masalah . apa-2 sume ngadu kat akak . hehe cam ngada-2 kan kiteowg . yelah coz akak satu-satunya akak angkat acap & zul . Zul skg dah xde lagi . acap just doakan dia bahagia di smping orang tersayang dan acap tak pernah nak bencikan dia walaupon dia dah sakitkan hati acap and dia acap sampai derita sementara disebabkan dia . Hurmm :'( bende dah lepas akan acap jadikan kenangan ...............









Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik