Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Awesome ! ♥
Monday, 26 March 2012 ? 0 Atashinchi ?




|
|
|
|
V

Heheheheh ! First i would like to say ALHAMDULILLAH ....  sebab aku dapat diselect for tournament handball in this year like last year . still maintan . nak tahu tak kenapa aku takut sangat takdapat masuk tahun niey coz kaki aku injured weyy . baru hari first training dah injured . perrhhhh seriesly injured paling teruk aku dapat sampai dekat 2-3 hari nie letak ice je . buh ubat/minyak bagai . uhhh! smpai aku pergi skolah pkai selipar weyy . segan seyhh ! HAHA btw happy sgt dpat main kembali mcm dlu . hope injured aku nie sembuh dgn cepat dan elok coz tournament uh bulan 4 . tak lama lagi uh . hehe





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik