Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Tolong cepatkan masa boleh tak ? ♥
Monday, 27 February 2012 ? 0 Atashinchi ?
 love you so strong ♥   


Aku tahu ... kau rindukan aku ! (♥)

 ·  ·  · about an hour ago via Hati

Finally , u back dear ! saya rindukan awak sangat-2 . tadi awak call saya kan . saya dapat tahu yg awak nk call saya pon leeya bagitahu , leeya cakap awak call saya tak dapat . mybe ade masalah line maxis kot . awak ingat saya off nfhone kan tapi nfhone saya still on je . ada problem la tuh . then saya hantar call me back kt awak . hehe coz saya takde kredit nak call awak . lame tak topap . hehe phm-2 jelah gile ~ okayy fine . then awak call pas saya hantar call me back , bru awak dapat call saya . awak nak tahu tak sebelum saya angkat call awak tuh , saya rasa cam lain sangat . rasa cam takut nak angkat lorh . entahlah kenapa . tibe-2 gemuruh cam first time jumpe lorh . Haha whatever , yang penting awak tetap milik saya dan saya tetap milik awak right? I LOVE YOU so muchhhh b ! bby syg sgt-2 dekat b . takde siapa yang boleh ambik b dari bby . bby taknak kehilangan b . please dear ..... misss you sgt-2 lorh . lame tak jumpa kan . hehe xpew . sok-2 kita jumpe k . awak takpayahlah segan n malu-2 k . saya sepak awak kang ! Haha . saya kat sini sentiasa menanti kepulangan mu wahai kekanda adindaku ini .. muhehe ~ 

Akhirnya , You back dear. Hihi . Meowww ! (♥) #ilyZH .
*menanti kepulanganmu wahai kekanda adindaku ini ♥
 ·  ·  · 5 minutes ago via Hati



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik