Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Haaaaaaaa . so suck today ♥
Wednesday, 22 February 2012 ? 0 Atashinchi ?
So suck today ! why? i don't know .



Achik Aefie  <----( statement cam bodoh-3 ! Kfine ! biar p lah na xD) 
Nurasyraff Zhaikal II , Ain Natasha , Leeya Lovelorn , Wawaa Effendy . HARIMAU MALAYA MALAM INI OKENG ~ JANGAN LUPE TAW , TENGOK-II ! esok kite heboh-II .
 ·  ·  · Remove From Profile · 7 minutes ago · 


Kalau hati tak ikhlas nak tolong orang , xpayah lah tolong weyy . tambahkan dosa je#
 ·  ·  · 21 minutes ago

Kenapa sekarang kan bila aku tengok muka kau , rasa cam panas je hati niey doh . maybe kau dah berubah weyy . rasa cam tak kenal kau yang dulu -,- series !

 ·  ·  · 2 hours ago via Hati

Haishhhh kau niey memang bodoh lah weyy , kenapelah kau suka sangat buat kerja bodoh ha? tak reti ke nk pikir 2x sebelum buat something -,- budusss ~
 ·  ·  · about an hour ago

What feelings do you say if I stir your lover? must you hurt right. should you feel hurt right when the stirring your lover, right? know you are hurt. before you do not have the heart and feeling right when you stir the relationship to others ♥ Kbai #

 ·  ·  · about an hour ago via Hati

Alaaaaa malam niey tak dapat tengok bola lah :/ coz tuisyen malam kang . Adesshhhh . showdown pon tak dapat tengok gak ~ Urggghhh ! kfine#
 ·  ·  · 13 minutes ago


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik