Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Awesome today ! ♥
Saturday, 18 February 2012 ? 0 Atashinchi ?

♥photoshoot + suprise birthday + hangout♥



Oooo hoiiiii ....... Haaaa penat giler aryny lorh . wat photoshoot kat lake garden & celebrate birthday kawan ,then pergi MPS jap ade belia , pergi parkson jap . lastly balik rumah! uisshhh ~ xlarat dehh xD

 ·  ·  · 11 minutes ago via Superman




Hari nie aku , tinie , bani , tasya , miera & typah pergi lake garden . tinie bwk adik dy aishah n maksu dy . mang sporting and gile-2 . huhu . accually kiteowg pergi lake garden utk celebrate birthday bani . aku, tasya n miera gerak dlu pergi lake garden uh and bawak barang-2 birthday uh cam kek & air n blalala . then tinie pergi dgn bani . dowg gerak lambt sikit dari kiteowg coz kiteowg nak booking tempat dulu n wat persiapan "surprise" for bani ! haha . bani tak tahu pon kiteowg nk celebrate birthday dia . hehe . terkejut beruk dia . dia ckp xsangka kiteowg celebrate birthday dia . yelah kawan BFF kan . mesti smbut kan lagi-2 last year kot tahun ni kiteowg sekolah . pas nie SPM dah . uiishhh cam tak caye je dah nak SPM . hehe . then sebelum celebrate birthday bani , kiteowg buat photoshoot dulu kt lake garden uh . best giler n awesome beb ! haha . lagi-2 ade tinie & typah . yang typah lak last minite dtg . oke lah tuh . ade geng gile-2 cam dia . haha . pas2 baru celebrate birthday bani . tinie buat kek aw . tapi kek uh tak abes makan pon , kiteowg bagi orang kt lake garden uh . haha entah sape kiteowg xkenal then men bagi je kek uh . suh habeskan . kiteowg bagi kat geng pakcik-2 dari nilai uh & bagi kat budak-2 fixie . adik-2 je kot . haha . dowg pon habeskanlah . then kiteowg terus gerak pergi MPS coz ade hari belia kat sane . best gak lah . pegi sane dapat percuma keropok lekor . byk giler . hahaa . yang aku geram uh siap ade tournament futsal agy uh . sume wakil sekolah . aku siap jumpe member aku dari sekolah puteri , sekolah dia hantar budak kot , sekolah aku takde khabar berita pun psl futsal uh n tak hantar budak . haishhh jeles nyer tgk dowg men futsal . oke fine whatever ~ then kiteowg pergi singgah parkson jap . saja jalan-2 . lastly baru kiteowg balik . uishhh penat giler beb . tapi happy giler lah hangout dgn dowg walaupun dak-2 len xpat pegi and cancel last minite . fed up giler dpt berite uh . tapi tak kesah ah , bende dah berlaku kan . whatever ~ :D so much for my happy ending~





































birthday bani :)



♥ Wawaa Effendy , Mohd Robani Senuan , Acha Siti Nuratasya , Amira Shahrol and Atifah Zulkarnain ♥
Thanks for today guys ! happy giler tadi doh xD Hihi ~goyang-3~
 ·  ·  · 7 minutes ago


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik