Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Aku tetap setia ♥ :')
Thursday, 9 February 2012 ? 0 Atashinchi ?
kita dah janji kan?

For Zoul Haikal. ----> saya kat sini tetap setia menunggu awak balik sini , jangan lupakan saya k .. saya sentiasa ingat awak walaupon awak jauh . saya sayang awak sangat-2 . saya paham awak .. awak don't worry k. saya takkan cari orang lain selain awak (tiada peganti) . hanya awak sorang je dalam hati saya . saya janji yang saya akan berjaya dalam capai cita-2 saya . itu yang awak mahukan right? awak nak tengok saya berjaya kan . Insyaallah ..Aminn .. kalau saya berjaya nanti , saya takkan pernah lupakan awak and saya takkan tinggalkan awak sebab awak adalah orang yang paling penting dalam hidup saya , awak banyak mengajar saya tentang kehidupan ini . susah senang kita sama-2 k .. kita dah janji kan yg kita takkan tinggalkan antara 1 sama lain . saya sayang awak macam saya sayang diri saya .
"B kat sana jage diri elok-2 k .. Xmo nakal-2 k . take care . mlm t mimpi bby ea . syg b sangat-2 n cintakan b . love u b . syg b sangat-2 . muuaaahhhhxoxo! mok syg buncit ! hehe 

♥gemok + buncit ♥


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik