Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Who's them? i know form youtube :) hee
Saturday, 10 December 2011 ? 0 Atashinchi ?
Youtube? Facebook? Myspace? Blogspot ? Twitter? Skype ? sewaktu dengan nye. hehe .
Btw aku mang suke layari semue laman sosial uh . lagi facebook , blospot and youtube . hee . twitter jarang ah . aku smpai ade 2 akaun twitter coz bile aku wat twitter uh msti lupe email n paswood . haha . s0 mls nk on sgt twitter niey :P Nak tau tak aku minat siapa kalau bkk youtube and facebook and blogspot ? hehe siapa lagi kalau bukan --->


  1. MatLutfi (lawak n cute) haha ~
  2. Maria Elena ( sempoi and stylish ) woah! 
  3. Najwa Latiff ( nice song and his guitar ) love it !
  4. Ainan Tasneem ( aku suka dia the best song ) i like 
  5. Greyson Chance (OMG he voice make me cry ) the best voice that i ever hear !

haha aku suka dowg aw . best kot layan video2 dowg . ngn lagu ea , cerite nye , semue best lah . hehe


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik