Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Kali ke-3 kan b ? ♥
Monday, 19 December 2011 ? 0 Atashinchi ?
ape salah saye?
ape yang saye buat kat awak ?
sampai awak tuduh saye mcm2 .
kenape dgn awak niey?
ape yg saye buat kt awak sampai awak cakap bende yang saya tak sangke kuar dari hati awak .
awak nk saye jage relationship kite?
saye jage elok-2 wlaupon kadg2 hati sakit sangat awak wat saye cmniey tapi saya still boleh terime awak lagi .
sebab saye hanye boleh dengan awak jew . sebab saye paham awak .
walau apepon awak tetap dalam hati saye .
sebab saye cintakan sangat-2 . TAPI kenape awak tuduh saye cam2?
awak nk cakap saye curang belakang awak ? Ya Allah tak pernah sekali pon terdetik hati niey nak curang belakang awak !
sebab saye dh janji kt diri saye untuk jage relationship kite . tapi sekarang ? siape yang tak jage siape?
awak nk cakap saye tak setia dengan awak? Cakaplah ape yang awak nak cakap tapi saye sekali pon tak pernah pon tak setia dengan awak ! sebab saye sayangkan awak lebih dari hidup saye . sebahgian dari hidup saye . tapi awak ?
Terime Kasih lah awak buat saye cam niey . You make me cry today . air mate saye mengalir xhenti-2 lepas awak cakap camtu kat saye tau tak !
awak memang susah kan dari dulu nak percayakan saye , sedangkan saye sendiri boleh percayekn awak walaupon sebelom niey macam-2 halangan n dugaan kite lalui tapi saye still boleh terime awak balik sebab saye tak nak kehilangan awak . FULLSTOP !
tapi kenape saye awak buat camnie? susah sangat ke nak percayekn saye . ape yang saye cakap tak bermakne lagi untuk awak kan ? mesti awak dh malas nk dengar lagi kan . oke .

Hope kalau awak bace niey . ♥awak pikirlah sendiri yer . terpulang lah kat awak . keputusan di tangan awak.  kalau itu keputusan awak . saye tak tau lah nk cakap ape dan saye takkan dapat terime keputusan awak tuh walaupon mang awak tetap nk tinggalkan saye kan . sampai hati awak :(  
saye xtaulah boleh terime ke tak semue niey? :'( cepatnye mase niey kan . xsangke boleh jadi camnie . ape lah salah saye kan kat awak ? kalau ade salah pon saye mintak maaf ......


bye  
khas untuk si die yang terase ( zulhaikal only my in heart ) 
from saye (nurasyraff always love you) 



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik