Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

Buatkan saya hidup ♥
Friday, 16 December 2011 ? 0 Atashinchi ?
Something yang still bertahan untuk aku hidup sampai sekarang ialah "JANTUNG" aku lah yang still berdegup :) Alhamdulillah . 


♥ Insan-2 tersayang dalam hidup aku until die --->
  • Family ♥ 
  • Friends  ♥
  • Boyfriend is the special one  ♥
  • Classmate in school ♥
  • Guru ku  ♥
  • Hamster  ♥
  • Kadet polis group ♥
  • Sibling designer  ♥

♥ Barang-2 terpenting dalam hidup aku --->
  • Handphone ♥
  • Broadband ♥
  • Lips glose ♥
  • Barang Shurah for my face ♥
  • Perfume ♥
  • Pengilat kuku (polish) ♥


♥ Tabiat vs Perkara wajib dilakukan dalam hidup aku --->
  • Solat (tiang agama) ♥
  • Tidur ♥
  • Mesej and call ♥
  • Online Facebook ♥
  • Update blogger ♥
  • Dengar lagu ♥
  • Bela kuku  ♥
  • Cubit BF (haha) ♥
  • Lepak vs Dating ♥
  • Suka tidur lewat  ♥
  • Make-up with my sister  ♥
  • Pegang handphone sepanjang mase ♥

♥ Perangai saya yang ada pada diri saya ! Hee ---> 
  • Cepat sensitif  ♥ 
  • Jeleous tengok couple yg sweet ♥
  • Tak suka dipaksa ( degil gak la ) hehe  ♥
  • Mudah menangis kalau kena marah  ♥
  • Suka kan budak-2 like baby yg comel ♥
  • Tak suka orang wasangka buruk pada saya  ♥
  • Peramah dengan orang yang spotting  ♥
  • Suka bersukan and aktiviti yg adventure ♥
  • Cepat marah kalau orang buat perkara yang saya tak suka  ♥

 ♥ Something yang takkan pernah jadi dalam hidup aku (maybe) --->
  • takkan dpt jadi PM ~har har ♥
  • takkan dpt capai prgi honeymoon kt paris :( 
  • takkan dpt jadi pramugari cam citer "awan dania" coz masalah ketinggian =D  ♥
  • takkan dpt beli kerete ferrari colour merah   ♥
  • takkan dpt kawin cam Mawi & Ekin  ♥
  • takkan dpt tengok citer Titanic 3D  ♥
  • takkan dpt naik kapal perlancongan like kapal Titanic =P   ♥
  • takkan dpt jumpe Matlutfi , Randy Pangalila , Greyson Chance , Justib Bieber , Bruno Mars ♥
  • takkan secantik Scha Al-Yahya , Siti Nurhaliza , Wonder Girl , Shila Hamzah and Fatin Liyana  ♥
(untunglah siapa dpt semue uh , untunglaaahhh :'( saya takkan dpt . kalau dpt pon dalam mimpi sahaja)


"Hidup aku hanya aku sorang je tahu dan Tuhan lah yang menentukan segala hidup aku . Aku bersyukur apa yang aku dapat yang boleh membahagiakn hidup dunia dan akhirat ku "


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik