Status: Aku sentiasa cool and rilex + pemalu/peramah + setia pada yang satu + inginkan segalanya ! :) hoho
Forever Young

♥ Pelengkap Hidupku ♥
Tuesday, 16 August 2011 ? 0 Atashinchi ?


 ♥ Boyfriend ku kamo & Girlfriend mu saya   ♥

♥ boyfriend saya milik saya ♥

♥ jangan ambil dia dari saya sebab saya tak suka orang rampas kebahgiaan saya  ♥

  boyfriend saya punya sikap : 

♥  dia manje sangat2 . bile aku manje2 ngn dia ..dia lagi manje2 ngn aku ..ngade aw *cubit kang ! hehe
♥  dia suke wat aku jem / koyak aw .ade je cakap dia * sepak kang ape pon xbley . haha 
♥  dia juge suke wat lawak ngn aku .. penat la mulut nk gelak *pecah perut di buatnye . haha 
♥  dia suke bela kuku panjang same mcm aku . haha *kuku spe pling tajam ? b ke bby? bby an =D huhu
♥  mimpi ? HAHA padan muke .manje sgt an . kn dh kne . huhu *BMW
♥  dia susah tau nk lepaskn aku bile kiteowg nk balik ..cm ade magnet aw . haha *rse cm tak nak je brpisah dgn dia aw walaupon seketika.. hehe
♥  everyday bile bulan puase niey ..dia akn kejutkan aku sampai aku bangun dari sahur . hehe *patotnye aku lah kejotkn dia .niey tak .dia yang kejotkn aku . haha * husband sejati 
♥  dia suke bwk aku jalan2 . memang best laa jalan ngn dia .ade je gurau senda kami * hehe romantik gitu
♥  badmood? i hate it . tak suka aw dia badmood2 niey *datang bulan ke yunk? haha .
♥  touching ? hah ! ngade nak touching2 * sepak kang bru tau . t bby touching 5 minit kang bru tau .hehe
♥  dia seorang yang selamber ! sempoi ! I LIKE ♥  

btw saya sayang dia sangat2 aw .. muahahahahaa ! jgn cube ambek kesempatan kt saya aw kalau tak ambek niey dussshhh! dussshh !dusshhh ! kne sepak ngn saya ! haha .takot an ? bby tau b takot .hehe ♥♥♥

♥  nurasyraff    zoulhaikal  ♥  

kbai # 

-aryny hari paling best kuar ngn dy aw . sumpah arr ..aq tdi cm berat sangat hati nk lpskn tgn aku dri dy .byk kali kate nk balek ah tapi xbalek2 gak coz rse cm puas ar lepak ngn dy aryny ..  nk je brdua ngn dy je .tapiii kiteowg lom kawin agy .lambt gy kawin ha .s0 xley nk selalu brsme .hehehehe . aq syg giler2 kt dy aw . syg b sgt2 aw ♥ never forget this day with you  hehe thanks b buncit ! hehe 





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Status: ♥ I LOVE YOU Muhd Zulhaikal bin Sohaimie ♥ ::: I love our memories together and we promised to never leave each other right? I appreciate your love on me . I will make sure that nobody can take you from me ♥ :') ♥ Ya Allah .. Restukanlah hubungan aku dan dia hingga akhir hayat kami . Amin ya rabba al amin ... ♥



Gratisan Musik